Möten och

konferenser

 

 

 

Hösttider 2019

 

Öppet lördag 12-21 samt söndag 12-16

 

Stängt vardagar annat än för bokade sällskap

Obs! Helgen 14-15/9 har vi stängt pga familjeskäl

 

Helgmål 21-22/9, 28-29/9

 

Förrätt

 

Lätt halstrade pilgrimsmusslor i

basilikasås, serveras på smörfräst spenat

 

Varmrätter

 

Halstrad rödingfilé, serveras med en smörsås

med forellrom, confiterad fänkål och kokt potatis

 

Lätt mjölade kalvfilénoisetter stekes och läggs på

smörfräst spenatbädd och serveras med kalvjus,

rostad potatis och legymer

 

Vegetarisk grillbit på smörfräst spenatbädd

serveras med rostad potatis och legymer

 

Efterrätt

 

Gästis ostkaksbakelse med hallonsylt och grädde

 

Endast varmrätt 295 :-

Två rätter 375 :-

Tre rätter 425 :-

 

Mellan klockan 12-16 serveras även

 

Klassisk kalops serveras med rödbetor

och kokt potatis

eller

Vitvinsångad torskfilé serveras med ägg-

och persiljesås och kokt potatis

eller

Gästis hemgjorda, K-märkta, isterband med heminlagda rödbetor

och dillstuvad potatis

eller

Oppstekta kroppkakor i kryddpeppargrädde

serveras med rårörda lingon

145:-

 

 

Representera med

Svenska köket

 

Påskallaviks Gästgifveri, Kustvägen 31, 570 90 Påskallavik, Telefon 0491-97000 e-post: gastis@paskallavik.se www.paskallavik.se